Ta tips från kunniga människor om pyssel

Ibland kan det vara svårt att veta vilket projekt man ska börja med. För mig hade kreativiteten totalt försvunnit för någon vecka sedan, ända till dess att jag pratade med min vän som jobbar för en socionombemanning. I sitt jobb möter han många olika människor och han arbetar också väldigt skapande med sina klienter. Han tipsade mig om börja skapa saker med garn. Till en början tänkte jag att det är på tok för svårt, men efter att ha plockat fram min virknål och tittat på några klipp på YouTube gick det som en dans. Nu har jag virkat en portmonnä som jag har mina mynt i. Ett tips till er alla är att leta fram mönster som är gratis på nätet och virka efter dem! Det går att åstadkomma nästan vad som helst med ett garnnystan och lite tålamod. Mitt nästa projekt ska bli en kudde.

(Visited 1 times, 1 visits today)