Sprayfärg till plast

Sprayfärg till plast - inspirerande bilder på användningsområde

Måla, måla och måla…. Ja, det tillhör ju definitivt pysslandet men det är inte alltid så lätt att hitta rätt färg till de olika materialen. Speciellt inte om man som jag gillar att använda sprayfärg och inte bara måla med pensel. Svårast har nog varit att hitta en sprayfärg till plast som verkligen sitter och som även täcker när man sprayar på grejen. Allra bäst blir det såklart om man först sprayar med en plastprimer innan man sprayar med den riktiga färgen. Jag har provat alla – känns det som – på marknaden som ligger inom mellan och nedre priskategorin. Alltifrån superbilliga som jag hittat på typ Netto till de jag köpt i affärer med konstmaterial. Det har blivit många floppar men jag har hittat några som jag faktiskt tycker är helt ok. Den sprayfärg till plast som du kan köpa på Mekonomen, Clas Ohlson, Hornbach och Skapamer.se tycker jag fungerar allra bäst. Om du går in på sidan Skapamer.se kan du dessutom beställa hem mängder med olika pysselmaterial till vettiga priser och de har mycket bra service och snabba leveranser. Lycka till med sprayandet!

(Visited 72 times, 1 visits today)