Måla på glas

Ett hem som andas personlighet blir så mycket trevligare än ett hem som är som klippt ur ett inredningsmagasin. Jag älskar vackra rödvinsglas och kupor och nu har jag även placerat mitt sigill på favoritglasen! Jag började med att måla på billiga massproducerade glas men nu har även finglasen fått sig en uppdatering genom att jag har målat på dem med glasfärg. Det är riktigt roligt att måla på glas och när till exempel vinglasen får olika mönster kan alla lättare hålla reda på sina glas när det är fest. Handmålade glas är också en perfekt present. Du kan använda gamla flaskor och burkar, ja i stort sett allt som är gjort av glas. Det finns många olika kvaliteter på färger och du finner både permanenta och sådana som går att tvätta bort. En del av färgerna lämpar sig även för keramik. Varför inte köpa billiga kaffemuggar och göra dem unika genom att måla och skriva citat på dem?

Måla på glas, burkar och flaskor

(Visited 1 times, 1 visits today)