Gör egna informationslappar till bilbarnstolen om olyckan är framme

En av mina väninnor som också är småbarnsmamma har gjort något riktigt smart! Vi träffades för ett tag sedan för att ta en fika och självklart hade vi våra småttingar med oss. Jag hade promenerat till fiket vi skulle träffas på men hon bor lite längre bort så hon kom med bil och hade därför sin lilla bebis i bilbarnstolen. Och vet ni vad hon hade gjort? Hon hade själv tillverkat små informationslappar som hon hade fäst på bilbarnstolen, De var så söta och varje lapp hade egen design. All information om barnet och alla nödvändiga telefonnummer till vem som bör kontaktas ifall olyckan skulle vara framme snyggt samlat på bilbarnstolen.Så himla bra idé tyckte jag, att jag ville dela den med er här. Är du ute efter en ny bilbarnstol hittar du bra modeller till bra priser här. Jag kommer nog att göra som min väninna och dekorera Gustavs bilbarnstol på samma sätt.

(Visited 1 times, 1 visits today)