Går det att livnära sig på att sälja smycken?

Den senaste tiden har jag funderat på om det vore möjligt att antingen tillverka egna smycken som jag sedan ska sälja och ändå få in en hyfsad månadsinkomst eller sälja smycken genom exempelvis hempartyn? Jag är helt införstådd med att jag kanske inte kommer att få en motsvarande lön socionomkonsult men jag värdesätter andra saker än hög lön. Drömmen om att få äga mitt egna företag, att ha en friare livsstil och kunna jobba med min hobby är det som driver mig. Jag har tittar tittat runt efter eventuella möjligheter och då sett att det faktiskt finns företag som erbjuder försäljning genom exempelvis partyn, på mässor, marknader. Jag tror verkligen att det skulle passa mig. Då kan jag dessutom starta i min egen takt och kanske ha ett annat arbete vid sidan om medan jag bygger upp min verksamhet. Nu när jag delat min dröm med er tror jag att det är dags att realisera den.

Ett vackert halssmycke

(Visited 1 times, 1 visits today)