Funderar på att starta eget

Jag funderar till och från på att eventuellt starta ett eget företag och sälja lite grejer som jag gjort själv, eller ta betalt för att jag gör saker till andra. Men jag vet inte riktigt om jag vågar….

När jag gick och pratade med arbetsförmedlingen om att möjligheten att får starta-eget-bidrag så var de rätt kalla. Klart, det är kanske inte så roligt att investera en massa pengar i någon som bara vill ha företaget vid sidan om, så jag funderar på om inte www.kwikspark.se skulle vara ett bättre alternativ. Jag har också funderat på binär trading som ett allternativ för att tjäna pengar snabbt till min uppstart. Det behövs ju i början så att man har ett eget startkapital att gå in och investera i sott företag med!

Någon som har eget företag vid sidan av som har lite feedback och synpunkter på att ha eget vid sidan? Skriv gärna en kommentar så att jag får veta vad ni hittar på kära läsare! 🙂

hur ska jag börja

(Visited 228 times, 1 visits today)